lördag 31 december 2011

Årets sista dag





2011 sista dag är här. 
Fy fasiken vad fort året gick, jag har knappt fattat att det är 2011. Som man säger "det går fort när man har roligt!" Så tydligen var det ett roligt år! Ja, det kan jag instämma på. Men nu(eller ja om några timmar) är det dags att vinka av 2011 och säga hej till 2012! 

Så jag vill bara passa på att önska er ett gott nytt år!

fredag 30 december 2011

Ombyggnad!


Hejsan, just nu ser min blogg lite knäpp ut. 
Jag håller på att bygga om. Har länge varit sugen på att göra bilderna större, så nu blev dem 900 px stora. I like! Nu ska jag sova, så imorgon får jag göra klart designen. Är det någon som vet om något bra gratis program för att skapa webbsidor? Det är inte kul med blogger´s egna malldesign. Det blir inte som jag vill.

God natt!

onsdag 28 december 2011

2:års dagen


Inatt kom jag på att igår var det två år sedan jag blev systemkamera-ägare. Hurra för det!:) Förra året på 1:års dagen visade jag några foton från året som hade gått, se här. Tänkte vi kunde göra samma sak i år, så nu dyker vi ner i fotoalbumet.

I slutet på Maj fotade jag mitt första fotojobb. Mitt sysslings dop. 
I mitten av Juni hängde jag med kameran på ÅsbroRock. Första gången jag fota konsert. Åh, vad kul det var! Jag kom fram till att konsert är roligast att fota.
Fast att fota kycklingar och höns är också väldigt skoj. Blev många såna bilder i somras.
 Så i mitten av December fotade jag för första gången i studio.

2011 är året då jag lärde mig mer om ljuset. Jag har lärt mig mer hur det funkar och blivit duktigare på att behärska ljuset. 2011 innehöll mer porträtt bilder. 

Anna

 Modell: Anna Eklind

tisdag 27 december 2011

Loopcam



Min nya favorit app är Loopcam.:) Med den kan man göra såna här roliga animationer.:) Dock blir man snurrig av att titta på dem.

måndag 26 december 2011

Julafton



Julaftonsmorgonen började med att vi i familjen böt julklappar.:)

Mormor och Morfar, Moster och kusinerna kom över vid halv 11 för att äta julfrukost. 
 Efter gröten dukades det upp med godsaker.
Mys med katten.
 Pipas vaktade julklapparna. Duktig katt!:)
 Så här juligt såg det ut från mitt fönster. Skulle jag inte veta om, så skulle jag tro att denna bild var tagen på våren.
 Hos min lotsats farmor och farfar i Hällefors fanns det däremot snö.
Vi åkte ditt för att fortsätta fyra jul.
Efter Kalle Anka och fika, tittade Tomten förbi och delade ut några paket till barnen.

Efter att Tomten hade gått blev det julklappsöppning. Så här glad blev Marcus när han upptäckte att det fanns en dammsugare i paketet.

Det var min julafton det. På juldagen firade jag hos pappa. Kameran blev glömd i väskan, så inga bilder blev tagna. Tack alla för en fin jul och alla julklappar.:)

Jul, och brorsan och jag.

Så var julen över för den här gången. Det har varit en bra och trevlig jul. Mycket mat och bra julklappar.:) Dock saknar jag snön, julafton kändes mer som påskafton. Julaftonsvädret var iallafall väldigt fint. Mycket bättre än vad det är just nu. Stormen Dagmar härjar värre. Hatar verkligen när det blåser, otäckt. Saker blåser sönder och träd och grenar går av. Det känns som hela huset ska blåsa iväg. 
Nä, nu ska jag sova. God natt!


Två bilder jag fota på mig och lillebrorsan för att ge till mor-och farföräldrar i julklapp.:) Haha, lillebrorsan ser mer ut som han är storebror.