tisdag 28 februari 2012


Modell: Anna Eklind

Vädret verkar ha beslutångest. Snön hade smält över natten och det har varit vårväder idag med sol och plusgrader. Gillas!:)

måndag 27 februari 2012

Jag trodde det var vår?




I några dagar har det varit vår, snöfritt och plusgrader. Men så helt plötsligt idag började det att snöa. Ett tunt snölager ligger nu på gräsmattan. Det var väl egentligen rätt onödigt?!

söndag 26 februari 2012

Två katter

För några helger sedan när snön ännu fanns kvar, var jag ute och fotograferade Pipas och Harald.









lördag 25 februari 2012

Knutte och Julia

Våra kycklingar Knutte och Julia var på äventyr idag och hälsade på i mitt rum. Jag stängde in dem i ljustältet för att ta några bilder på snyggingarna. Det första Knutte gjorde var att bajsa. Tur att jag hade tänkt på det och lagt ett papper i botten. :)

Här har vi iallafall Knutte!

Här är Julia, så söt så man kan dö!



fredag 24 februari 2012

Senaste tiden

Det är något med iphone och instagram bilder som jag gillar. Här kommer ett långt inlägg med bilder tagna av iphonen.:)

Först ut är två små filurer som står i stringhyllan. Nasse och Ior, mina favoriter! Till höger har vi en kaffekopp från Gröna Anna.

Här står jag på bordet hemma hos pappa. Vi lekte elektriker och kollade varenda eluttag i köket. Bilden till höger är från min dagliga promenad hem från bussen.

Utsikt från mitt fönster, mcdonalds frukost en tisdag och varm saft ur secondhand kopp.

Utsikt en lördagsmorgon från mitt rum hos pappa.

Kartboksläsning och fönsterutsikt

Skogsfotografering. Jag agerade modell, och hade jeans med jätte många hål och en trasig och smutsig tröja. Det var kalt!

Frost, rött golv och älgtorn.

Hemma hos mormor och morfar hänger det en tavla med ett träd på väggen och ett fotografi på mig från senaste skolfotograferingen står på pianot.
Kyrktavla på väggen och hemmagjord semla hos mormor och morfar. Den slitna dörren är tagen hemma hos pappa
Sista bilderna är också tagna hos mormor och morfar.

torsdag 23 februari 2012

Hår och körskola




Tre och en halv timme denna dag spenderades på körskola för att gå riskettan. Himla kul! Eller ne. Ett steg närmare körkort iallafall! Det är bra.:) 

onsdag 22 februari 2012

Djur





iPhone 4 + Instagram (fotoavhanna)

Jag har så många mobil bilder jag vill visa er, så därför delar jag upp bilderna i flera inlägg. Som ni ser, blev det bara bilder på djur i detta inlägg. Hälften av bilderna är på Pipas. Kycklingen Knutte är en nykomling i våran familj, föddes i torsdags och har en syster som heter Julia.:)

tisdag 21 februari 2012

söndag 19 februari 2012

Söndagssport



Modell: Anna Eklind
Söndagskväll utan söndagsångest.
Imorgon är det inget väckarklocka som väcker mig, imorgon får jag sova så länge jag vill!
Sportlov, här ska det sportas! Eller ja, det blir någ inte så mycket sport. 

lördag 18 februari 2012

torsdag 16 februari 2012

Soldaten gillar Lagott



Jag visade er mina annonser för mitt låtsats lakrits företag Lagott för någon dag sedan. Den översta av dem här bilderna, hade jag som tanke att jag skulle ha som annons. Men tanken gick över när jag kom på att jag kanske sänder ut fel signaler med dem här bilderna. Jag vill inte sammankoppla Lagott med militären. Men annars gillar jag bilderna, känns 50-tal. Då var det väll inte så konstigt att ha en soldat på sin annons. Jag tror faktiskt att den översta bilden är en av mina favorit porträtt.

onsdag 15 februari 2012

Moped renovering


Lillebrorsan håller på att renoverar en moped från 60-talet. Han vill att jag ska fotografera arbetets gång. Såklart är jag en snäll syster och ställer upp med att fotografera. Jag har tidigare visat bilder från tidigare arbetet, bl.a här.

Förra helgen var vi på Pappas jobb för att banka ut bucklor och sånt från skärmarna.


Här har vi brorsan bredvid en traktor, med fel färg! Bästa traktorerna är röda, och heter Massey Ferguson! För såna traktorer har Morfar!:)








Tak är ju alltid fint!
Sen hade vi arbetat klart, och det var dags att åka hem. Tror mest det var Pappa som arbetade dock, vi kollade på(och fotograferade).