lördag 18 maj 2013

Ett brev, ett telefonsamtal, en dator.
Hej, jag har ungefär varje dag tänkt att jag ska blogga, men det har sedan inte blivit av. Tiden räcker inte till helt enkelt. I veckan har jag varit på ansökningsintervjuer till två skolor. Först i tisdags tog jag tåget ner till Jönköping för en fotoskola och i onsdags for jag till Stockholm för en kurs i Grafisk form och kommunikation. Mycket farande, men det har varit trevligt. Jag har fått svar från båda skolorna nu och till båda fick jag en reservplats. Känns lite som att snubbla på mållinjen. Fast på ett sätt skönt, eftersom jag egentligen är rätt trött på att plugga. Nästa måndag ska jag till Eskilstuna för intervju till kursen Recycle Design. 

Fotona här ovan är arbetsprovet till fotoskolan. Temat var kontakt, och jag tänkte på hur man har kontaktat varandra de senaste hundra åren. Att det var vanligt för hundra år sedan att skriva brev, för femtio år sedan att ringa varandra och idag är det datorn och speciellt facebook som gäller.

4 kommentarer :

 1. Ja, jag är ju inte hundra år men har varit med om skriva med en sådant bläckstift du visar på bilden, telefonen känner jag också igen och först var man tvungen beställa samtalet genom en telefonist. Att vara telefonist innebar att man visst allt som hände i byn. Lite av våra tiders facebook.

  Anita F

  SvaraRadera
 2. Tidens gång var ska det sluta.

  SvaraRadera
 3. Snyggt med gammaldags skrivstil men verkar svårt att skriva med bläck. / Susanne

  SvaraRadera
 4. En bra summering av det senaste seklet.

  SvaraRadera