måndag 9 juli 2012

En promenad

Jag var ute och fotograferade häromkvällen. Bara gick omkring utan något egentligen mål och tog kort på det jag såg under prommenadens gång. Bästa avkopplingen! Något såhär såg min prommenad ut!:


 En kohage gick jag förbi.
Tycker den här skylden är så jäkla skön.
 Jag vek av från vägen och gick in på en gammal igenväxt väg, som förut gick till ett hus och en sommarstuga. Men nu efter att motorvägen byggdes så finns inte husen kvar och vägen leder ingen stans.

 Här låg det förut en liten sommarstuga, men nu är det bara gammalt bråte kvar.
 Men se där, vad är den som gömmer sig i skräphögen? Jo, just det, en gavel till en stringhylla! Dog, stringhylla är så fina!
 Dog lite mer när jag upptäkte att det låg tre till bredvid. Förstår inte varför jag inte tog med mig dem hem. Vet dock inte vart jag ska ha dem och inga hyllplan fanns. Men hyllplan går att göra egna och någonstans får dem någ plats. Om inte så får dem plats i ett framtida hem. :) Så därför gick jag och hämtade dem idag. Hittade även en till svart gavel, synd att det bara var en. Jag letade lite efter en till men kunde inte hitta någon mer. Hittade även ett par string plex gavlar.
 En spegel hittade jag också, men den fick stanna.

1 kommentar :