fredag 6 juli 2012

Juni genom instagram


Juni inleddes med att åka ut i skogen och sova i vindskydd. Det var så kallt så vi trodde vi skulle dö. Blev påmind om hur ljust det är ute i Juni, den övre högra bilden är tagen någon gång mitt i natten och den nedre vänstra bilden är tagen ca halv 7 på morgonen.


Jag har ätit frukost utomhus på trappen. Hade sällskap av två jobbiga katter som också ville smaka. Inte lättaste att fota frukosten då dem sprang fram så fort dem kunde. Därför är bilden lite sne fotat.
Jag har även fotat analogt och luktat på syrener hos låtsats farmor och farfar.

Dem här bilderna är tagna samtidigt som bilden på syrenen. Lite svensk sommar med regn.


Pipas på sin 1:års dag, Harald och träd

Skolavslutning och glassfirande.
Har bakat banankladkaka, blev rätt gott. Var med lillebrorsan på hans skolavslutning, det bjöds på jordgubbstårta. Mums! Kan inte fatta att han ska börja gymnasiet i höst, känner mig gammal!
Har träffade en nykläckt syssling för första gången.Jag och Pipas, jag och Knutte, och Pipas
 Knutte <3

Parkhäng. Vi gick till ica och köpte en tårta, gott!

Testade starbucks kaffe latte. Var sådär tycker jag, fast det kanske är för att kaffe är godare när det är varmt än när det är kallt. Glass däremot är väldigt gott. Och så har jag varit på skytte, just nu har vi uppehåll i en månad.
Plockat blommor som fick stå i mitt rum och sprida riktig sommarlukt. Så himla god lukt!
Midsommar.
Godaste frukosten och knäppaste katten!

Yasminen här hemma har börjat blomma, dör så gott den luktar! I juni har jag även åkt bil och en gång hade jag prickigklänning och strumpbyxor med håll i.

Fina rosor och så har jag hoppat studsmatta. Det var jätte längesen jag hoppade sist, trodde jag typ skulle dö. Men det gick bra och jag klarade än av att göra en volt.:)
Juni får avslutas med blommor, känns som det är det jag tar mest kort på.

1 kommentar :

  1. Vilken härlig mångfald du återspeglar i dina underbara bilder.

    SvaraRadera