lördag 3 november 2012

När zombies tog över Örebro.

Det här är berättelsen om när Örebro blev invanderad av zombies.
Det hela började med ett facebook evenimang, som uppmanade alla zombies att träffas inne i stan på halloween, för att gå en så kallad zombie walk.
Emma var såklart där. Hon drack blod.

Vi var en grupp på cirka 30 zombies som drog fram i Örebros stad, för att sätta skräck i varje människa vi mötte. Jag var fult upptagen av att skämma små barn, så därför blev det inte många bilder tagna.


Vi hade så himla brutalt roligt.
Efter en burgare på Burger king, var vi några stycken som tog bussen till det gamla arla mejeriet.
Huset har ståt tomt i några år, dörrarna är öppna och det är bara att gå in. Därför har stället blivit väldigt förstört med krossade glasrutor och graffiti på väggarna. Med andra ord, ett perfekt ställe att fota läskiga bilder på zombies.
Det gör så himla ont i mig att se hur förstört huset har blivit. Fast samtidigt kan jag inte låta bli att tycka det är vackert och fascinerat med gamla övergivna hus.

Anna var sugen på kött.


Jag och Anna pratade om det här huset senare, och kom fram till att det skulle vara så coolt att göra om det så man kunde bo där! Någon som har några miljoner jag kan få? Men denna bild på en läskig Emma så sätter jag punkt för dagen. Alltså, döbra dag!:)

1 kommentar :

  1. Det såg ut att vara snälla zombies, men det gamla mejeriet var en riktigt tråkig syn.

    SvaraRadera