måndag 24 mars 2014

Efter fem veckor i London

Fem veckor har gått här i London och jag saknar Hidingeby. Jag som har levt hela mitt liv på landet, trivs inte riktigt i en betongdjungel. Jag saknar landet.

Jag saknar lugn och tystnad. Att inte behöva trängas med mängder av människor hela tiden.

Jag saknar Mille och katterna. Jag saknar att bli väckt klockan alldeles för tidigt av Pipas som vill gosa och jag saknar att gå på promenader med Mille.

Jag saknar att kunna gå till Mormor och Morfar när jag vill och fika. Dricka kaffe ur små Ostindia koppar, äta bullar och samtala.

Såklart saknar jag min Mormor och Morfar också. Jag saknar min familj, väldigt mycket. Det är väldigt tomt utan er.


Nu kanske det låter som jag har värsta hemlängtan. Men så här inte fallet. För trots all saknad så trivs jag bra i London. Efter fem veckor har man börjat vänja sig efter ett liv här och en vardag har uppstått. Jag har det väldigt roligt här och jag trivs bra tillsammans med människorna jag bor med. Det roligaste med att vara här är alla människor en möter från jordens alla hörn.


Kamera: Pentax ME Super
Film: Kodak diafilm Ektachrome E100VS

3 kommentarer :

 1. Skönt att höra att du trivs och träffar roliga människor! Ta vara på tiden, vi gamla släktingar finns kvar när du kommer hem och tur att det finns datorer och telefoner så att man kan hålla kontakt. Hälsningar moster S.

  SvaraRadera
 2. Det är mycket som är utvecklande med att se sig om i världen och träffa nya människor. Att man dessutom uppskattar sitt vanliga liv ännu mera då behöver heller inte vara fel.

  SvaraRadera
 3. Tänk vad du får uppleva Hanna. Det är bra få uppleva något annat än Hidingeby. även om det är en bra plats.
  Mormor och morfar längtar säker efter dig också.

  Anita F

  SvaraRadera