fredag 28 mars 2014

Lördag med Camden Town och Madame Tussauds

_MG_7598
På lördagsmiddagen tog vi tunnelbanan till Camden Town.

_MG_7593
Det var Marionas sista hela dag i London. Vi har bott tillsammans de här veckorna, så vi var ledsna över att hon skulle åka hem till Spanien. Kändes väldigt tråkigt, eftersom vi har blivit bra kompisar. I Camden Town skulle hon iallafall shoppa souvenirer eftersom det är billigare där.

_MG_7587
Vi fick en kompis när vi satt och åt hamburgare.

_MG_7584

_MG_7606
Från Camden Town tog vi bussen till Madame Tussauds, för att hänga lite med kändisar.

Madame_1
I början ska jag erkänna att det var lite läskigt. Vaxdockorna är väldigt bra gjorda.

_MG_7619
Men vi blev snabbt kompisar.

_MG_7648

_MG_7630

_MG_7649

Madame_2

_MG_7657
Alltså Madame Tussauds var faktiskt roligare än vad jag trodde! Bäst var spökavdelningen, där man fick gå i en gång och det sprang omkring förklädda personer och skrämde en. Jag skrattade och skrek så jag fick ont i magen, medan mitt sällskap mest ville döda mig. Det var jag som drog med mig dem in i spöktunneln.

_MG_7646

_MG_7674

Efteråt tittade vi i souvenirbutiken och jag kom ut med en kaffekopp med London-motiv. Inga mer foton blev tagna den dagen, men vi åkte iallafall hem. Åt lite mat, drack öl, samtalade och skratta. Kom på sent att vi ville gå ut, fick ta bussen till city då tunnelbanan hade slutat gått. Dock hade det flesta ställen redan stängt, så vi åkte hem igen med bussen. Lite tråkigt, men vi hade ändå kul.


2 kommentarer :

  1. Otroligt att de kan göra vaxdockor att se så levande ut. Inte visste jag att du var den 5:e medlemmen i The Beatles! Hälsningar, moster S.

    SvaraRadera
  2. Somligt måste ju bara ses när man är i London.

    SvaraRadera