tisdag 21 september 2010

En dröm!Vet inte hur många gånger jag satt och kolla på den videon igår, sitter även och kollar på den just nu(lyssnar då). Det är en sån fin låt, den är magisk och tårarna är inte långt bort. Så jävla mäktig! Den får mig att drömma mig bort, som alla Iron Maiden låtar gör. Jag drömmer mig bort, till en plats framför scenen. Där vill jag stå tillsammans med en massa andra rockers, tätt tätt ståendes. Känna musiken strömma genom kroppen. Glömma bort alt, strunta i alt! Musiken tar över! Den får än att hoppa upp och ner, veva med armarna och sjunga(skrika) med. Jag hör inte min egna sångröst, den överöstas av Bruce Dickinson, som är en av världens bästa rocksångare! Adrian, Dave och Janick spelar på sina gitarrer, Steve på sin bas och Nicko på trummor. Framför mina ögon står dem, Iron Maiden. En tår av glädje rinner nerför min kind.

Vad underbart det skulle vara! Det är en dröm, att se Iron Maiden.
Och den drömmen kan faktiskt bli sann. För Iron Maiden kommer till Göteborg i sommar och spelar! Fan va glad jag är! Nu är min största rädsla att jag inte kommer få tag på biljetterna som släpps den 30 September.
Jag ska ditt! Jag ska se Iron Maiden!!

1 kommentar :

  1. Du får nok tak i biletter skal du se. ;) Du får bare sitte klar til å kjøpe med en gang dem blir sluppet. :) Er nok moro å være på konsert og særlig om man er superfan av den/de som holder konserten.

    Sv. Tusen takk for kommentar på bloggen min. :)

    SvaraRadera