måndag 31 oktober 2011

Hidingeby


Ett år går fort. För prick ett år sedan tog vi vårat pick och pack och flyttade till Hidingeby. Här trivs jag väldigt bra. Fast huset knappt aldrig har blivit renoverat och ytterväggarna har behövts målat för längesedan. Golven är snea, och jag tror det är original fönstrerna som hänger kvar. Men det är det som är charmen! Huset har en själ. Jag vill absolut inte bo i något nytt hus, det känns så tråkigt! Dock finns det folk som inte håller med mig. Jag får ibland höra att man inte kan bo i det här huset. Det är för slitet, för nergått. Ni vet inte hur ont det känns när ni säger så!

Det var bara det jag ville säga. kram

2 kommentarer :

  1. Så underbart att läsa hur du skriver om det vackra, gamla hus du bor i. Har man, som du, lärt känna husets själ så står man ut med lite skavanker. "Samtalar" du med huset så får du tids nog veta hur det vill bli omhändertaget. Det är en viktig kulturgärning man gör när man flyttar in i ett gammalt hus som därmed kan leva vidare.

    SvaraRadera
  2. Skit i vad andra tycker och tyck precis som du vill!! Jag gillar ert charmiga hus =) Stå på dig Hanna och försök låta de kommentarerna rinna av dig. De som säger det behöver ju för fn inte bo i ditt hus då. Skönt att DU trivs det är det allra viktigaste! Kramar!

    SvaraRadera