onsdag 11 januari 2012

Mitt 2011

Först hade jag inte tänkt att göra någon sammanfattning av 2011, men sedan ändrade jag mig. Så här kommer mitt 2011.

Januari - Bloggen bestod mest av siluett bilder på mig och brorsan och strån i en färgstark himmel. Jag köpte mig en reflexskärm och gick på loppis och fynda bl.a en lådkamera. Det var väl starten på min kamera samling.

Februari-Mycket vinterbilder på vita landskap och hunden Emma. Lillebrorsan och jag tog hans postmoped och åkte till bron över E18 för att fota bilar med lång slutartid. Jag var med pappa och brorsan när dem fixade med postmopeden. En gång träffade jag min syssling Max


Mars-Mycket bilder på katterna. Utedag med familjen och promenad med mormor och Alice i skogen. Snön försvan och jag körde på crossen. Och så blev jag med soffa.

April- Jag fyllde 17. Strömsladden till datorn dog så bloggningen blev lite off. Våren kom och jag fotade blommor och djur. Familjen utökades med 27 stycken hönor.

Maj-Fortsatte med lite djurbilder. Träffade släkten och fotade många bilder på syssling Klara. Fotade sedan Klaras dop. Jag och Anna tömde våra skåp på böcker för att ta med dem ut och fota en bild till ett projekt i skolan om att studera. Jag följde med Anna på en innebandy cup hon spela. Jag skaffade även biljetter till Motörhead.

Juni-Den 7 föddes Pipas. Han fick ligga i kuvös, efter att veterinären hade gjort akut snitt på Sonja. Början av sommarlovet bestod av att ta hand om han. Dagen efter skolavslutningen var jag på ÅsbroRock. Så månaden bestod av mycket konsertbilder och bilder på Pipas. Jag var lite kreativ och gjorde ett vindspel av porslin.

Juli- Första Juli var årets bästa dag. För jag åkte till Göteborg och såg bästa Iron Maiden, och förbanden Sabaton och Graveyard. Denna månad besökte jag även flygvapenmuseet och Motala Motormuseum. Åkte till Askersund två gånger och kollade och fotade gamla bilar. Familjen utökades igen med tio kycklingar, som jag rätt flitigt fotograferade. Jag köpte några foto grejer. Fick besök av en journalist från NA och var med i tidningen, himla kul! Denna månad var jag rätt aktiv!

Augusi-Mycket djurbilder. Jag övertalade lillebrorsan att han skulle stå modell, som han gick med på när jag sa att vi kunde ha motor-tema. Vi tog även en moppedtur till våran barndomsby. Hann även med att gå på loppisar och följde med Morfar och fiska kräftter. Jag riktade även kameran mot mig själv.
September- Andra dagen denna månad var jag hos farmor och farfar. Jag kom hem med kameran full av bilder på blommer och tre analoga kameror som jag fick ärva. Jag besökt Tångeråsa-dagen och såg dansande pigor och drängar och tittade i det gamla skolmuseet. Fotade Anna en dag efter skolan.

Oktober-Denna månad bjöds bloggen på höstbilder och september fotograferingar. Jag tog några bilder på lillebrorsan, och vi körde postmoped. Besökte Ullared gjorde jag även.

November- Jag var på kulturnatten, fotade Sonja och Harald när dem klättrade i en buske och jag längtade efter snön(som jag än gör). Jag hann även med att baka pepparkakor och skaffa biljetter till Black Sabbath.

December- Den 12 var det äntligen dags att se Motörhead live, dem var grymma. Jag fotade för första gång i studio och gick på loppisar och utökade min kamerasamling med en Konica. Men annars var jag dålig på att fota denna månad. Det var jul och nyår igen och på mellandagarna passade jag på att göra om bloggen(som dock blev klar efter nyår).

Ja, typ något sådant var mitt 2011.
Nu är det 2012 och jag tror det blir ett bra år. :)

1 kommentar :

  1. Du har en utmärkelse att hämta på min blogg. Ha en bra dag!

    SvaraRadera