torsdag 16 augusti 2012

Skogsröjet


För en vecka sedan, på torsdags eftermiddagen styrde vi bilen mot Rejmyre, självklart var det jag som satt bakom ratten. Något jag inte hade med mig ditt var systemkameran, utan min gamla vapendragare kompaktkameran fick följa med istället. Dock är den inte så lydig och vill inte riktigt göra som jag vill. Jag blir mest sur på den och låter den ligga kvar i väskan. Iphonen var ju även med på festival, men eftersom vi levde utan el så ville jag inte fota så mycket med den. Så det blev inte så många festivalbilder, men jag var ju inte där för att fota. Hade dock inte sagt nej till ett fotopass och sprungit omkring i fotodikena. Men nu ska jag sluta att snacka och låta bilderna få tala.
Ett av dem första banden vi såg på fredagen var H.e.a.t. Helt okej, men inget band jag brukar lyssna på.
Sen såg vi bl.a. lite på Bonfire.
Festivalens höjdpunkt var ju den här mannen, Alice Cooper!
Om jag blev besviken? Absolut inte! Mycket bra show bjöd Alice på. Jag älskar det att hans shower innerhåller teater.
 Lite Testament innan det blev en ny dag och vi såg Sator. Här klättrade basisten på scenstolparna.Jag upptäckte att Sator var ett grymt bra band. Mycket bra spelning, som kändes väldigt äkta.
Lite festivalområde. Här är det tidigt lördag(altså innan Sator har börjat spela) så städat och lite folk.
SuperCharger

När mörkret börja falla klev Micheal Monroe med band upp på skogens största scen och bjöd på en grym show. Vilken energi och glädje han bjöd på! Så himla bra! Jag kan säga att jag inte hade speciellt stor kol på vem den här glamrockaren var, nu vet jag. Lyssnar på senaste albumet just nu, Sensory Overdrive. Mycket bra!
Svenska gitaristen Dregen är med. Tummen upp på det!
Så avslutar vi det hela med en bild på campingen, sista dagen. Slitet!

1 kommentar :

  1. Vilken snygg jacka glamrockaren har! Susanne H

    SvaraRadera